Støt vores sponsorer...
De støtter OS!

DcH Dronninglund

Dronninglund civile Hundeførerforening blev grundlagt ved en stiftende generalforsamling i december 1987. Stifterne var en flok hundeførere fra en anden hundeforening.
Vi er som forening underlagt Danmarks civile Hundeførerforening. Landsforeningen er opdelt i 6 kredse, hvor vi er tilknyttet Kreds 1.

Vi har igennem årene flyttet lidt rundt i kommunen, men har siden 2004 holdt til på markedpladen i Hjallerup. Vores adresse er: Skelbakvej 6, 9330 Hjallerup 

Foreningen består i øjeblikket af ca. 100 faste medlemmer og hvert år kommer der ca. 100 nye medlemmer i form af kursister (hvalpehold), hvoraf de fleste stopper igen efter endt kursus.

I DcH lægger vi vægt på positiv træning med din hund i hovedsædet. Du vil få redskaber til, hvordan du kan forme din hund, så den passer i dit hjem/din flok. DcH bygger på frivillige trænere, der løbende uddanner sig inden for deres speciale. Vi er en forening der lægger vægt på at følge med udviklingen og hele tiden ønsker at forny vores viden. Vi lægger stor vægt på, at både hund og fører har det godt når de er til træning, og at hund og fører igennem et godt samarbejde opnår deres mål.

Find os på facebook

 Smil